Website Security Test

Tevékenység

EUNet 2000 Nonprofit Kft.


A Társaság 2003-ban alakult, azzal a céllal, hogy elősegítse a Dél-Dunántúli Régió területén az információs társadalom kialakulását, koordinálja a régióban kivitelezett informatikai fejlesztéseket, növelve a régió versenyképességét és életszínvonalát, egyszerűsítse és megkönnyítse az önkormányzati és lakossági oldal közötti információáramlást, megteremtve az igazi párbeszéd lehetőségét. Kiemelt feladatának tekinti az önkormányzati ügyintézési folyamatok elektronizálását és internetes elérhetőségének kialakítását, egy digitális mintarégió megteremtését, a városban, régióban jelen levő társadalmi, közéleti, gazdasági szereplők együttműködésének elősegítését, valamint a társadalmi élet minden területén zajló folyamatok infokommunikációs eszközökkel, megoldásokkal való támogatását.

Az utóbbi években jellemzővé vált, hogy a társaság elsődlegesen a pécsiek és az ide látogatók felmerülő igényeire fordítja a hangsúlyt. Így igyekeznek komfortosabbá tenni a helyiek hétköznapjait, az ide érkező turistáknak, pedig színesebbé, és kényelmesebbé varázsolni a városban töltött időt.


Jelzőrendszeres házi segítségnyújtás

2008 februárjától biztosítjuk Pécsett és környékén a jelzőrendszeres házi segítségnyújtás működéséhez szükséges technikai hátteret, illetve a huszonnégy órán át folyamatosan készenlétben álló diszpécserszolgálatot is. A jelzőrendszeres házi segítségnyújtás ideális gondozási forma azon idősek, idős házaspárok számára, akik otthonukban magányosan élnek, egészségügyi állapotuk miatt folyamatos felügyeletük indokolt és krízishelyzetben családtag, vagy más személy segítségére sem számíthatnak.

A szolgáltatás segítségével a gondozottak veszély, rosszullét esetén segélyhívást adhatnak le, bejelentéseket tehetnek a nap bármely szakában, így nincs szükség arra, hogy saját lakásukat, házukat elhagyva, idősek otthonába vagy kórházba kényszerüljenek.


Ingyenes hotspot

A megbízásunkból kiépített pontokon már 3 éve ingyenesen internetezhetnek a pécsiek és az ide látogatók. Laptop vagy „okostelefon” segítségével a város összes frekventált helyén lehetőség van díjmentesen felcsatlakozni a világhálóra. A lefedett helyszínek között szerepel a Széchenyi tér, a Kossuth tér, a Zsolnay gyár, a Citrom utca, az Eszperantó tér, a Szalai András úti parkoló, a 48-as tér, a Szent István tér és környéke, az Árkád bevásárlóközpont, illetve a Buszpályaudvar is. A városban jelenleg is zajló beruházások, felújítások után több új helyszínre is kiterjesztjük majd a szolgáltatást.


Pécs portál

Pécs város hivatalos honlapjának üzemeltetését 2008. elején vettük át. A pecs.hu azóta kétszer is teljesen megújult, és mind a tartalmában, mind az arculatában bekövetkezett változások a 21. század elvárásainak és a látogatók igényeinek való megfelelést szolgálták. Az oldalon épp úgy megtalálhatók a városlakókat érintő közérdekű adatok, mint a turistáknak szánt ismertetők, látványosságokat bemutató anyagok. A tartalmak szerkesztése a Polgármesteri Hivatal iránymutatása szerint történik.


Internet

Társaságunk Pécs városának teljes területét átfogó optikai gerinchálózattal rendelkezik, melynek köszönhetően bármilyen sávszélességre való igénynek könnyedén eleget tudunk tenni. Elsősorban üzleti ügyfélkörünk az évek során folyamatosan bővült, és reméljük, hogy ez a tendencia tartható lesz a jövőben is.


Telefon

VoIP telefonközpontot biztosító szolgáltatásunk sikerrel működik több cégnél is, melynek segítségével igen kedvező költségek mellett tudunk korlátlan telefonszolgáltatást biztosítani a hagyományos előfizetésekhez képest.


Komplex infokommunikáció

Társaságunk hosszú évek óta nyújt komplex infokommunikációs szolgáltatást városi tulajdonú és egyéb cégek számára is. Ügyfeleink elégedettséggel nyilatkoznak munkánkról, mely során ellátunk minden felmerülő hardware és szoftver üzemeltetéssel kapcsolatos feladatot, segítségnyújtást, tanácsadást, eszközbeszerzést.


« vissza
Keresés

Az Eunet2000 NKft. hivatalos XEROX partner
Hírek

Adatvédelmi tájékoztató

2018. szeptember 18. 09:39
Adatkezelési szabályzatunk második számú mellékletét az alábbi linkre kattintva töltheti le.

Általános Szerződési Feltételek

2017. november 29. 00:00
Az Általános Szerződési Feltételek és annak mellékletei itt letölthetők

© Eunet 2000 Kft